Wandafwerking

Een wand zonder stucwerk of andere wandafwerking is gewoon een muur. Chique Wonen is uw partner in afwerken van binnenwanden en maakt mooie wanden van muren. Stucwerk is een bijvoorbeeld een uitstekende afwerking voor wanden en plafonds. Maar ons schilderwerk is ook vaak alleen al meer dan afdoende. Wilt u onverhoopt nog meer?

De wandafwerking kan in elke gewenste kleur en structuur opgeleverd worden, geheel naar uw wens of de wens van uw klant. Bovendien kan de wandafwerking worden aangebracht op zowel een nieuwe als bestaande basislaag. Lees hieronder een overzicht van diverse soorten wandafwerking die Chique Wonen in hoge kwaliteit kan aanbrengen in uw project, woning, kantoor of bedrijfspand.

Sierpleister wandafwerking

Zoekt u een luxe uitstraling voor uw project, woning of bedrijfspand? Dan is een sierpleister wandafwerking een uitstekende keuze. Sierpleister is een harde, stootvaste en kleurechte structuurafwerking. Sierpleister is zowel fijn als grof af te werken. Er zijn verschillende materialen beschikbaar.

Wandafwerking met fijn schuurwerk

Fijn schuurwerk is een gips gebonden afwerking dat toegepast kan worden in elk interieur. Het heeft als voordeel dat het egaal wit opdroogt en dus niet meer geverfd hoeft te worden. De afwerking heeft een fijne en levendige structuur, waardoor een gewolkt effect ontstaat.

Spackspuit wandafwerking

Spackspuitwerk wordt machinaal aangebracht. Onder hoge druk wordt er pleister op de muur of het plafond gespoten. Het aanbrengen gaat daardoor erg snel en dat maakt spack spuiten een goedkope vorm van stucwerk. Spack spuiten kan in verschillende structuren worden aangebracht. Van fijn tot grof. Wij helpen u graag met alle mogelijke opties!

Gladpleister wandafwerking

Gladpleisterwerk is een tijdloze gladde stucafwerking voor wanden en/of plafonds. Het strakke stucwerk is in iedere kleur overschilderbaar. We geven vrijblijvend advies mocht u twijfelen over bepaalde kleurstellingen en praktische mogelijkheden!

Wandafwerking met betonlook

Betonlook is een moderne cementgebonden gladde wandafwerking dat lijkt op beton. Er zijn meerdere materialen waarmee de betonlook gecreëerd kan worden. De keuze van het materiaal hangt af van de ruimte die afgewerkt moet worden. Betonlook geeft een exclusieve en strakke uitstraling aan uw interieur. Neemt u geheel vrijblijvend contact op met Chique Wonen.

Chique Wonen Schilderwerken

___________________________________

Voor al het mogelijke schilderwerk dat in perfectie afgeleverd moet worden bent u bij Chique Wonen aan het juiste adres. Of het nu gaat om kozijnen, deuren, plinten, trappen of wandafwerking!

CONTACT

____________________

Madameperenlaan 71

3452 ES Utrecht/Vleuten

Netherlands

info@chique-wonen.nl

+31302689149

Call Now Button